Huisregels The End Karaoke Amsterdam

Bij The End hebben we enkele huisregels waar je je als bezoeker aan dient te houden. Deze huisregels zijn opgesteld om de karaoke avonden voor iedereen zo plezierig mogelijk te maken. Wij willen dat The End een veilige plek is waar iedereen ongestoord kan genieten van een avondje uit. We willen je daarom verzoeken om rekening te houden met onze huisregels. Wie zich niet aan de regels houdt kan de toegang tot The End ontzegt worden, of verzocht worden te vertrekken. Bij constatering van strafbare feiten melden we dit altijd bij de politie.

Consumptiemunten

Je kunt bij ons consumptiemunten bestellen als je reserveert. Dit kan alleen tijdens de boeking zelf. De consumptiemunten zijn alleen op de avond zelf geldig en zijn niet inwisselbaar voor contant geld. De consumptiemunten kosten €3,30 per stuk. Bier, fris en wijn kunt u bij de bar kopen met één consumptiemunt. Sterke drank kunt u kopen vanaf 1,5 consumptiemunt.

Zelf eten meebrengen

Zelf eten meebrengen of laten bezorgen is mogelijk, mits aangegeven bij de reservering, onder de volgende drie voorwaarden:
  • Er dient aan het begin van de avond een borg te worden betaald van €50,- contant aan de barkeeper.
  • Er moeten minimaal 2 drankjes per persoon worden afgenomen.
  • Alle etenswaren moeten opgeruimd zijn vóór de openingstijd.

Zodra aan alle drie de voorwaarden zijn voldaan, krijgt u uw borg contant weer terug betaald.

Reserveringen

Bent u verhinderd? Dan verzoeken wij u minimaal 4 weken voorafgaand aan de Karaoke avond te annuleren. Als annuleren niet meer mogelijk is, kunt u nog wel de afspraak verzetten. Dit is mogelijk tot 4 dagen voorafgaand aan de karaoke afspraak. Email daarvoor naar info@amsterdamkaraoke.nl 

Indien er een tafelreservering of groepsreservering is geboekt, is het ook niet mogelijk om voor enkele personen te annuleren, de consumptiemunten, behoud je dan wel en kunnen verdeeld worden onder de gasten, die wel aanwezig zullen zijn.

Deurbeleid

Het is mogelijk dat je bij de deur gecontroleerd wordt door ons personeel. Ons personeel zorgt ervoor dat de sfeer in The End gezellig blijft en dat het er veilig is. Als je niet aan de eisen voldoet kan je de toegang ontzegd worden. De minimumleeftijd van The End is 18 jaar. Daarom kan ons personeel je vragen om een legitimatiebewijs te laten zien.

Verboden items

Er zijn een aantal items die ten strikte verboden zijn in The End. Als deze tijdens de controle aan de deur of later bij jou gevonden worden zal je verwijderd worden uit de karaokebar en/of de politie zal worden ingeschakeld. Het gaat om de volgende zaken:

  • Wapens ( waaronder ook zakmessen)
  • Hard- en softdrugs

Ongewenste gedrag

Zoals we al eerder noemde willen we het gezellig houden in The End. Daarom zijn ongewenste intimiteiten, racisme en discriminatie niet toegestaan in onze karaokebar. Bij hinderlijk of aanstootgevend gedrag zal je van ons één waarschuwing krijgen. Bij herhaling zal je uit The End worden verwijderd en zal je een tijdelijke of onvoorwaardelijke ontzegging van toegang krijgen. Bij bedreigingen en alle andere vormen van agressie en ongewenst gedrag zullen we de politie inschakelen.

Gebruik van het toilet

Onze toiletruimtes zijn alleen toegestaan voor individueel gebruikt. Het is niet toegestaan om met meerdere mensen in een toiletruimte te zijn of om je om andere redenen dan het gebruik van het toilet in de toiletruimte te bevinden.

Roken

Roken is niet toegestaan in The End Amsterdam karaoke. Binnen roken is wettelijk verboden. Als je toch binnen rookt kunnen we je daarom aansprakelijk stellen voor de sancties van de overheid en de eventuele schade voor ons bedrijf die daarop volgt.

Consumpties

Als bezoeker van The End ben je verplicht om bij ons een consumptie te bestellen. Deze consumpties mogen alleen in ons gebouw en op het terras worden genuttigd. Glaswerk mag niet mee naar buiten. Zelf gekochte consumpties zijn niet toegestaan in The End Amsterdam karaoke.

Overlast

Als je in de rij staat of The End verlaat willen we je vragen om niet teveel lawaai te maken om geen overlast te veroorzaken. Bij geluidsoverlast of ander overlast zal de politie zo nodig optreden.

Eigendommen bezoekers

The End is niet verantwoordelijk voor jouw persoonlijke eigendommen. Let daarom goed op je eigen spullen zodat je niets kwijtraakt. Vind je een voorwerp dat van een andere bezoeker kan zijn? Lever deze dan bij de bedrijfsleider in zodat we het gevonden voorwerp aan de eigenaar terug kunnen geven als hij of zij zich meldt. Bij het ophalen van gevonden voorwerpen moet je je kunnen legitimeren.

Eigendommen The End

De eigendommen van The End mogen niet mee naar buiten genomen worden. Wanneer je eigendommen van The End beschadigd ben je verantwoordelijk voor de schade en zullen de kosten van de reparatie of vervanging op jou worden verhaald.

Klachten

Is er iets niet in orde? Laat het ons personeel dan direct weten. Wij kunnen op het moment naar een juiste oplossing zoeken. We willen ervoor zorgen dat uw avond in The End karaoke Amsterdam naar wensen verloopt.

Video-opnamen

Als bezoeker van The End stem je ermee in dat er op onze locatie video-opnamen van u worden gemaakt. Deze video opnamen kunnen aan derden worden getoond als er iets is voorgevallen2