Wil je een tafel reserveren?

Bij The End hebben we enkele tafels die je tijdens openingstijden kan reserveren.

Deze tafels zijn niet volledig privé, maar de plekken worden wel vrij gehouden voor jullie. Je kunt een tafel reserveren vanaf vier personen en tot maximaal achttien personen. Bij het reserveren van een tafel horen ook voordelige consumptiebonnen. Voor karaoke in Amsterdam met een groep is dit een leuke optie, omdat jullie zo verzekerd zijn van een eigen plekje in onze karaokebar.

De prijs van het reserveren van een tafel

Een tafel reserveren kost € 12,90 per persoon, inclusief vier consumptiebonnen per persoon.

Opties bij het reserveren van een tafel

Consumptiemunten

Bij de reservering kan je nog andere voordelige consumptiemunten bestellen. De reservering is het enige moment dat de consumptiemunten besteld kunnen worden. Consumptiemunten zijn voordeliger dan de standaardprijzen bij de bar. Met consumptiemunten kunnen alle consumpties besteld worden. Hoeveel consumptiemunten er nodig zijn voor een drankje hangt af van de consumptie zelf. Bier, wijn en fris kan je met één consumptiemunt bestellen.

Zijn jullie met meer personen of willen jullie nog meer privacy tijdens? Bekijk dan onze optie privé kamer Hierbij hebben jullie een volledige kamer inclusief karaoke installatie, podium en bar voor jullie zelf. Volledige privé karaoke in Groningen.

 

Boek nu