mickey-the-mike-reserveren

The End is dé karaokebar van Amsterdam.

Je kunt bij ons terecht voor een geweldig avondje vermaak.  Karaoke is leuk voor iedereen. Kom je met een groep, of wil je graag een eigen karaoke, tafel of kamer? Dan is het aan te raden om te reserveren. Je kunt online een reservering maken via het reserveringsformulier. Dit zijn de verschillende opties die we bieden waarvoor het nodig is om te reserveren.

Wil je buiten publieke openingstijden met een besloten groep karaoke zingen? Dat kan bij ons! Wij bieden gedurende de hele week op diverse tijden privé karaoke aan ,zodat je ongestoord kan genieten van de karaoke.

In onze karaokebar hebben we enkele tafels. Het is mogelijk om deze te reserveren. De tafel is niet volledig privé, maar de plekken zijn wel voor jullie gereserveerd. Een tafel reserveren kan van 4 t/m 18 pers.

Wil je bij ons karaoke komen zingen met meer dan 10 personen? Jullie zijn van harte welkom! We willen je wel vragen om te reserveren. Zo ben je er zeker van dat er plek is voor jullie. Een reservering met een groep is niet privé. Heb je interesse in privé karaoke?

WhatsApp chat

Bij de reservering kan je voordelige consumptiemunten bestellen.

De reservering is het enige moment dat de consumptiemunten besteld kunnen worden. Onze consumptiemunten zijn voordeliger dan de standaardprijzen bij de bar. Met consumptiemunten kunnen alle consumpties besteld worden. Hoeveel consumptiemunten er nodig zijn voor een drankje hangt af van de consumptie zelf. Bier, wijn en fris kan je met één consumptiemunt bestellen. Consumptiemunten kunnen alleen tijdens de reservering worden besteld.